Uit de boekenkast: WINACTIE | Griselda Molemans – Tot op het bot

Het zal weinig mensen verbazen dat mijn boekenkast uitpuilt. Nu heb ik bedacht dat ik met enige regelmaat een van de boeken die ik wegdoe ga verloten op mijn blog. De boeken zijn vaak ongelezen of anders in zeer goede staat. Ik steek graag andere mensen aan met mijn leesenthousiasme en dit lijkt me ook weer een goede manier om het leesvirus te verspreiden.

Deze keer kunnen jullie het boek Tot op het bot van Griselda Molemans winnen.

 

tot op het bot

Abrupt stond ze stil. Vol afgrijzen staarde ze naar het object op de muur en kneep haar ogen samen om scherper te kunnen zien. Het was alsof haar hersens het bloedige tafereel niet wilden registreren.

In New Orleans overlijden enkele bewoners onder verdachte omstandigheden, gevolgd door een brute moord. Journaliste Fay Pizarro gaat op onderzoek uit en komt terecht in de wereld van voodoo. Ze merkt al gauw dat niets is wat het lijkt, en dat bepaalde mensen maar al te graag de waarheid willen verzwijgen. Maar dan wordt een van haar collega’s vermoord en wordt Fay zelf het doelwit van voodoopraktijken.

 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:

Deze winactie is afgelopen!

23 gedachten over “Uit de boekenkast: WINACTIE | Griselda Molemans – Tot op het bot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s