About

Nadine, 1980, Oostzaan, vrouw, echtgenote, moeder, doktersassistente, leesfanaat, boekenrecensent. Niet perse in deze volgorde…

3 gedachten over “About

 1. Hoi Nadine,

  Ik heb je gevonden op Hebban en ik zou het superleuk vinden als je een blog wilt schrijven over mijn nieuwe boek Anders Denken, anders Voelen, anders Doen.

  Ik wil net als jij mijn passie delen.

  Mijn boek valt in non-fictie. Het is een praktisch handboek voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het past misschien niet direct bij de boeken die je recenseert, maar ik hoop dat je het toch de moeite waard vindt.

  Anders Denken, anders Voelen, anders Doen helpt je om uit je comfortzone te treden, je hart te volgen en je angsten te overwinnen, zodat je vrij bent om te zijn wie je bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

  Ik gebruik hiervoor mijn eigen ontwikkelde KIBA Methode® met de 5 KIBA Steppingstones:
  De K staat voor innerlijke Kracht
  De I staat voor Intuïtie
  De B voor Bewust leven
  De A voor Angsten overwinnen én Actie

  Uiteraard is het mogelijk om een recensie-exemplaar te ontvangen. Als je een recensie-exemplaar wilt ontvangen, wil je me dan je adresgegevens mailen aan contact@sabinehess.nl? Dan zorg ik ervoor dat uitgeverij Akasha een exemplaar naar je toe stuurt.

  Als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd bellen of mailen.

  Met hartelijke groet,
  Sabine Hess
  06-53565097
  https://www.sabinehess.nl/andersdenkenandersvoelenandersdoen/

 2. Dag Nadine,

  Ik volg sinds een tijdje je boekrecensies en vind ze erg goed. Zou je voor mijn roman ‘De vrouw op het perron’ een recensie willen maken? Misschien kan je mijn boek nog in je vakantiekoffertje
  meenemen. Hanneke Tinor-Centi heeft me je aangeraden.

  DE VROUW OP HET PERRON
  Op het perron van Delft staat plotseling een vrouw voor Cornelia die als twee druppels water op haar lijkt. Geschokt kijken ze elkaar een ogenblik aan. Dan draait de ander zich om en verdwijnt.
  Cornelia raakt ervan overtuigd dat ze haar tweelingzusje ontmoet heeft. Maar dat kan niet; die is kort na haar geboorte overleden. Wie is dan toch die vrouw op het perron? Haar verwarring is compleet als ze een gele roos vindt. Zet deze haar op het spoor van de waarheid?

  De vrouw op het perron is een fictief verhaal dat zich tijdens de jaren zestig in Rotterdam, Delft en Den Haag afspeelt.

  vriendelijke groet,
  Agnita de Ranitz
  agnitaderanitz@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s