Winactie | Mariette Lindstein – De sekte

de skete


Op een klein eiland aan de Zweedse kust heeft zich een New Age-beweging gesetteld. Hun charismatische leider, Franz Oswald, ontwikkelde de doctrine ViaTerra, die een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op beroemdheden en vooraanstaande politici. Sofia Bauman, net afgestudeerd aan de universiteit, raakt gefascineerd door de leer van ViaTerra. Ze is gecharmeerd van Oswald en accepteert de baan die hij haar aanbiedt.
Wanneer de idyllische zomer ten einde loopt en een ondoordringbare mist het eiland opslokt, vraagt Sofia zich af of ViaTerra wel zo’n nobele beweging is als ze aanvankelijk dacht. Er lijkt echter geen weg terug naar haar oude leven. Want niemand kon ViaTerra ooit verlaten.


Wil je kans maken op deze thriller?

Laat een reactie achter onder dit bericht op mijn blog én deel deze actie op social media.


Deze winactie is afgelopen!

23 gedachten over “Winactie | Mariette Lindstein – De sekte

 1. Leuk! Lijkt mij een heerlijk spannend verhaal, waag graag een kansje! Geliked en gesaved of Bloglovin’ en getweet op twitter onder (@)TurtleBookwurm

 2. de sekte van mariette lindstein lijkt me een superthriller. Gefascineerd worden door de leer van ViaTerra en nooit meer uit de sekte kunnen komen. Ik wil het boek graag lezen.

 3. ‘De Sekte’ een interessant en intrigerend onderwerp. Ben heel erg benieuwd naar het verhaal.
  Als thriller-fan ben ik een echte liefhebber van Scandinavische thrillers, die weten mij altijd te boeien. Maar Mariette Lindstein die ken ik ‘nog’ niet als auteur. Dit is een ideale gelegenheid om kennis met haar te maken waar ik dan ook ontzettend graag voor open sta.
  Ga deze pagina meteen verder delen met al mijn leesvrienden!

 4. ‘De Sekte’ een interessant en intrigerend onderwerp. Ben heel erg benieuwd naar het verhaal.
  Als thriller-fan ben ik een echte liefhebber van Scandinavische thrillers, die weten mij altijd te boeien. Maar Mariette Lindstein die ken ik ‘nog’ niet als auteur. Dit is een ideale gelegenheid om kennis met haar te maken waar ik dan ook ontzettend graag voor open sta.
  Ga deze pagina meteen verder delen met al mijn leesvrienden!

 5. Graag zou ik deze winnen om toe te voegen aan de (volgens haar te kleine 😜) boekencollectie van mijn mama! ☺️❤️ Ze vindt niets leuker dan de dag te eindigen met een goed boek! Ik heb de actie graag gedeeld en nu #fingerscrossed 🙏🏼🍀

 6. Lijkt me echt een geweldig boek, zou daarom graag een kans maken, zodat ik dit boek lekker kan gaan lezen. Natuurlijk gedeeld op FB ❤

 7. Leuke tips op To read or not to read. Ook je blog met recensies zijn zeer inspirerend. Ben altijd op zoek naar nieuwe spannende boeken. Toetreden is verleidelijk ontsnappen is onmogelijk, dat klinkt nagelbijtend spannend! Ben ontzettend benieuwd naar deze beklemmende thriller, doe dan ook heeeeel graag mee. Echt super, bedankt voor deze kans! Gedeeld via Facebook en Bloglovin’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s