ZOMERWINACTIE | Agnita de Ranitz – De vrouw op het perron

De zomervakantie is begonnen en om deze in te luiden heb ik een nieuwe winactie op mijn blog. Dit keer is de roman De vrouw op het perron van Agnita de Ranitz te winnen.

 

de vrouw op het perron


O
p het perron van Delft staat plotseling een vrouw voor Cornelia die als twee druppels water op haar lijkt. Geschokt kijken ze elkaar een ogenblik aan. Dan draait de ander zich om en verdwijnt. Cornelia raakt ervan overtuigd dat ze haar tweelingzusje ontmoet heeft. Maar dat kan niet; die is kort na haar geboorte overleden. Wie is dan toch die vrouw op het perron? Haar verwarring is compleet als ze een gele roos vindt. Zet deze haar op het spoor van de waarheid?

 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:


Deze winactie is afgelopen!!!

30 gedachten over “ZOMERWINACTIE | Agnita de Ranitz – De vrouw op het perron

  1. Ha Nadien,
    Dit is een boek naar mijn hart. Geschreven in een tijd waar ik als kind en als jongere in geleefd heb. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik kijk er naar uit, ik doe graag mee.📖📖📖📖
    Ik ga het op mijn facebook zetten.

  2. Wauw, dit boek lijkt me prachtig, en dan mijn 1 e naam, Cornelia, dat moet dus wel bijzonder zijn. graag kom ik in aanmerking, om snel te gaan lezen over mijn naamgenote. Lijkt me superleuk.

  3. Ik doe mee voor dit boek. Twee weken geleden nog in Delft geweest; mijn eerste doopnaam is Cornelia. Alleen heb ik geen tweelingzus; maar ik ben wel erg nieuwsgierig naar dit boek!

  4. Ik kreeg al kippenvel toen ik de beschrijving las. Even gespiekt op bol en 4 5-sterren recensies 😮 Dat moet dus een erg goed boek zijn! Ik doe mee en heb getweet.

  5. Wat een prachtige cover zeg! Ik hou ontzettend van die verhalen met “familie geheimen” erin.. Ik ben nu al benieuwd wie de vrouw op het perron is die zo op haar lijkt!! Ik doe absoluut graag mee voor dit exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s