Review | Bambook (inclusief kortingscode)

20180402_1140295154474839591619426.jpg


Bambook, een naam/product waar ik tot voor kort nog nooit van had gehoord. Mijn collega had er één voor op het werk besteld, waar wij veel notities maken en waar dus ook veel notitieblokken gebruikt worden.

Mijn eerste ervaring met Bambook maakte mij gelijk enorm enthousiast en dat wil ik graag met jullie delen. Ik ben geen enorme groendenker, maar het feit dat je met dit notitieblok geen papier meer hoeft te verspillen vind ik een enorm voordeel.

Wat houdt zo’n Bambook nou in? Op hun website staat alles duidelijk uitgelegd, maar ik zal het een beetje voor jullie samenvatten en hoop jullie daarmee net zo enthousiast te maken als ik ben.


Een Bambook:

 • is duurzaam
 • is papierloos
 • kan je in 3 verschillende maten kopen, namelijk A4 / A5 / A6 formaat. Daarnaast kan je kiezen voor hard- of softcover.
 • heeft meerdere mogelijkheden wat betreft het binnenwerk. Je kan kiezen voor lined, blanc, blanc & lined combined, graph en dots. Ook kan je voor meer bladzijdes kiezen.
 • wordt geleverd met uitwisbare inkt die met 5 seconden droog is. Op de pennen zit aan de achterzijde een gumborsteltje waarmee je het kleinere werk kan uitgummen. Voor het grotere werk kan je een nat doekje gebruiken.
 • wordt standaard geleverd met een zwarte stift, maar je kan ook een set kopen met de kleuren blauw, groen, rood en zwart.
 • kan je personaliseren. Voor maar een paar euro meer kan je geheel je eigen stijl kiezen, bijvoorbeeld dat van je website of bedrijf.
 • wordt CO2 neutraal geleverd. Je Bambook wordt door een fietskoerier aan de deur afgeleverd.
 • heeft ook een eigen app die je kan downloaden.

20180402_113642726714391650796987.jpg


Mijn ervaring met Bambook is tot nu toe alleen maar positief. Ik ben zo blij met dit product. Ik ben linkshandig en was met name gelijk benieuwd of de inkt niet afgeeft tijdens het schrijven. Dit is toch vaak een dingetje voor ons linkshandigen. Maar de inkt droogt zo snel op, dat dit zelfs perfect geschikt is voor mensen die links schrijven,

Ik gebruik mijn Bambook voornamelijk voor het maken van notities tijdens het lezen van mijn recensieboeken. Ik heb zelf het A5 formaat wat ik het mooiste formaat vind. Ook voor handlettering is een Bambook uitermate geschikt. Het zou leuk zijn als er in de toekomst meer verschillende kleuren inkt bij komen.

Als ik een aandachtspuntje zou moeten benoemen is het de bijbehorende app. Deze doet in principe niets anders dan een foto maken van de pagina, maar daar kan ik ook de gewone camera voor gebruiken.

Dit vind ik vooralsnog dan ook niet interessant en geen meerwaarde hebben voor eigen gebruik. De notities die ik maak verwijder ik pas als ik ze verwerkt heb voor mijn recensies. Opslaan op mijn telefoon is niet nodig. Maar ik kan me voorstellen dat anderen het juist wel handig vinden om notities of tekeningen e.d. op te slaan en te bewaren.


20180402_1157303231421965501271805.jpg


KORTINGSCODE

Gebruik de kortingscode Nadinekuiper201810 op www.bambook.org als je graag ook je eigen Bambook wil aanschaffen. Met deze code krijg je 15% korting op het totaalbedrag!!!


WINACTIE

Van de bedenkers van Bambook mag ik ook nog een gratis exemplaar verloten onder de volgers van mijn blog.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat onder dit bericht op mijn blog een reactie achter waar jij jouw Bambook voor gaat gebruiken en wat je het grootste voordeel vindt.
 • Deel dit bericht op social media.

Deze winactie is afgelopen!!

12 gedachten over “Review | Bambook (inclusief kortingscode)

 1. Ik hou van duurzaam. Weggooien vind ik zonde. Dus emvelipppem etc gebruik ik om op te schrijven. Alleen niet zo handig uiteraard als iemand dan je afspraken weggooit. Deze zullen ze niet weggooien dat weet ik zeker.ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik duim.

 2. Ik ga het Bambook natuurlijk gebruiken voor m’n werk en privé
  Ik zal zoveel papier hiermee kunnen besparen en natuur besparen
  Ook leuk om aan m’n vriend te geven die graag schetst en tekeningen maakt

 3. Wat AWESOME dit!! Ik ben nu al enthousiast!! Zou het enorm graag uit willen proberen.. Ik zou het gebruiken om notities te maken tijdens het lezen, die ik vervolgens na het schrijven van de recensie weg zou gooien.. heel erg benieuwd hoe dit werkt!!

 4. Vandaag maakte ik kennis met de Bambook! Wow!
  Over 6 weken begin ik bij mijn nieuwe werkgever en daar zou ik hem heel goed kunnen gaan gebruiken!
  Waarom? Geen Papier meer! Gewoon geen papier meer verscheuren, versnipperen & dus verspillen! Zooo milieuvriendelijk! En ze zijnooknog eens prachtig om te zien!

 5. Ik ken het niet, maar wat een papier besparing!. Als ik in 1 dag al bekijk wat ik noteer en vervolgens weer weggooi…
  Boodschappenlijst, to do-lijst, verlanglijst (duurt ff voor ik dat weggooi), notities voor dé verbouwing… dat was privé. Zakelijk zou ik het ook gebruiken voor notities, to do-lijst, noteren van mijn voicemail berichten. Je kan er ALLES mee. En dan heb ik het er nog niet eens over, dat wat er gebeurd als Mark het in handen krijgt. Fijn om te oefenen met schrijven. En dan in A5 formaat, past het altijd in mn tas.

 6. Wat een ontzettend leuk en verrassend product is dit. Nog nooit van gehoord maar zie de mogelijkheden nu al. Ipv mijn todolijstje elke dag weggooien nu gewoon wissen, maar ook handletteren oefenen en ontwerpen voor het op papier gaat. Lijkt me super om te hebben!

 7. Geen papier nodig, dat vind ik wel een voordeel. Ik wil deze wel graag gebruiken voor allerlei notities (dingen die ik op internet tegenkom).

 8. Als blogger heb ik altijd zoveel ideeën, inspiratie en to-do-lijstjes. Het voordeel vind ik dat ik hiermee geen papier verspil en dus ook bijdraag aan een beter milieu wat ik dan weer een goed voorbeeld vind voor onze tweeling Lucas & Eva. Ik ga dus flink zitten duimen en hoop dat ik hiermee heel gelukkig word gemaakt 😀 Groetjes Linda Raaijmakers, l_raaymakers@msn.com

 9. Wat geweldig lijkt me dit om te hebben!
  Ik geef balletlessen en noteer al mijn lessen nog ouderwets op papier. Na 1 jaar lesjaar gooi ik het meestal weg, ik kan het niet hergebruiken. Dus dit lijkt me een ideaal alternatief! Ik zag het laatst pas bij jou hierop langskomen, het lijkt mij super om dit te winnen!

  1. Oh graag doe ik mee! Ik ga het gebruiken voor allerlei krabbels die ik maak, lijstjes voor vakantie, vergeet-me-nietjes en dingen die ik snel niet meer nodig heb. Daarvoor lijkt me dit ideaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s