December Winactie

In deze decembermaand maak je niet kans op één, maar op twee boeken op mijn blog.

Onderaan dit bericht lees je hoe je mee kan doen. Maak je keuze en wie weet win jij een van de boeken.


 

de-selectie
young adult

 

Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.


 

 

wat-ze-naliet
thriller

 

Wat ze naliet van T.R. Richmond is een must voor fans van Het kaartenhuis en Gone Girl. Toen de jonge vrouw Alice Salmon een jaar geleden verdronk, maakte die schokkende gebeurtenis veel los. In het nieuws, op internet, via e-mail en sms’jes, iedereen had het over haar en over wat er precies was gebeurd. Antropoloog Jeremy Cooke begint het leven van Alice aan de hand van dagboeken en blogs te reconstrueren. Dan blijkt dat Alice en haar dierbaren iets te verbergen hebben. Het bijzondere aan Wat ze naliet van T.R. Richmond is dat deze thriller is opgebouwd uit onder andere dagboekfragmenten, blogs en brieven.


 

Wat je moet doen om kans te maken op één van deze twee boeken:

  • Laat een reactie achter onder dit bericht op mijn blog en geef aan welk boek je wilt winnen. Ga je voor een young adult of kies je toch liever een thriller?
  • Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt). https://www.facebook.com/welofnietlezen/?ref=bookmarks
  • Deel deze actie op Facebook en/of Twitter.

 

Deze winactie is afgelopen!!!

 

 

24 gedachten over “December Winactie

  1. Dankjewel voor deze kans! Graag waag ik een kansje voor De Selectie (heerlijk weg zwijmelen bij een romantische YA 😉 ). Volg je op FB onder mijn eigen naam en gedeeld via twitter onder @TurtleBookwurm.

  2. Dit is op ex1704 herblogden reageerde:
    Telkens er iemand een boek schenkt, of dit nu via een wedstrijd of op een andere manier, maakt mij dit blij. Er zijn nog steeds goedhartige, eerlijke en oprechte mensen en dat stemt mij blij, niet om de gekregen alleen, want ik speel niet altijd mee, maar om het mooie van de mens en hier is dit Nadine Kuiper.

  3. Ik ga voor de YA!! Iedereen is zo vol lof over de selectie serie en ik heb hem nog nooit gelezen (*schaam*).. wordt wel een keertje tijd!! TOF!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s