RSS

WINACTIE: Rainbow Rowell – Carry on

13 Nov

Het zal weinig mensen verbazen dat mijn boekenkast uitpuilt. Nu heb ik bedacht dat ik met enige regelmaat een van de boeken die ik wegdoe ga verloten op mijn blog. De boeken zijn vaak ongelezen of anders zien ze er als nieuw uit. Ik steek graag andere mensen aan met mijn leesenthousiasme en dit lijkt me ook weer een goede manier om het leesvirus te verspreiden.

Deze keer kunnen jullie het young adult boek Carry on van Rainbow Rowell winnen.

carry-on

Simon Snow wil gewoon relaxen en genieten van zijn laatste jaar op de Watford School of Magicks, maar iedereen valt hem lastig. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt, zijn beste vriend is een plaaggeest, en zijn mentor probeert hem in de bergen te verstoppen, waar hij misschien veilig zal zijn. Simon kan niet eens blij zijn met het feit dat zijn kamergenoot en oude rivaal spoorloos verdwenen is, omdat hij zich zorgen blijft maken over het kwaad. En er zijn spoken. En vampiers. En verschrikkelijke, duivelse dingen die proberen om Simon neer te halen. Als je ’s werelds krachtigste magiër bent, kun je nooit even relaxen en genieten.


 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:

 

Deze winactie is afgelopen!!!!

Advertenties
 
6 reacties

Geplaatst door op 13 november 2016 in Winactie

 

Tags: , ,

6 Reacties op “WINACTIE: Rainbow Rowell – Carry on

 1. Henriette Leeuwis

  19 november 2016 at 03:19

  Ik doe graag mee

   
 2. Annick Van Goethem

  14 november 2016 at 11:14

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. 🙂

   
 3. Mariska

  13 november 2016 at 16:32

  Een boek is altijd goed! Carry on lijkt me een tof boek ben erg benieuwd naar het verhaal van Simon Snow!!

   
 4. marjoschilders57@gmail.com

  13 november 2016 at 13:33

  Ik heb belangstelling voor dit boek om aan mijn Belgische nichtjes te geven,ze zijn 16 en 19 ,hun hele leven ben ik de aandragen van boeken geweest maar het resultaat is er ook naar,ze verslinden boeken xMarjo

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

   
 5. Marloes

  13 november 2016 at 13:00

  Omdat je nooit genoeg boeken kan hebben!=)

   
 6. ansstier

  13 november 2016 at 11:26

  Ik loot graag mee

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: