WINACTIE | Patricia Verlinde – Bloedband

Eind september is Bloedband verschenen, het nieuwe boek van Patricia Verlinde.

Ik doe mee aan de blogtour van dit boek. Op 31 oktober verschijnt mijn recensie van dit young adult-verhaal.

Van de auteur mag ik 3 e-books weggeven!

 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:

  • Laat een reactie achter onder dit bericht op mijn blog.
  • Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt). https://www.facebook.com/welofnietlezen/?ref=bookmarks
  • Deel deze actie op Facebook en/of Twitter
  • Als je één van de winnaars van het boek bent plaats je een (korte) recensie onder mijn recensie (verschijnt 31 oktober) op dit blog.

 

Op 31 oktober zullen de winnaars van deze winactie bekend gemaakt worden. Hou mijn recensie van dit boek in de gaten!

 

bloedband

Tristan zat geknield voor een lichaam. Alleen de arm was te zien, hij lag in een vreemde hoek gebogen, levenloos op de grond. De huid was spierwit en bevlekt met rode vegen en aan de ringvinger zat een stalen ring met een zwart gekerfde band erin… ‘Nee!’ schreeuwde ik. Vrijwel meteen stond Tristan naast me en duwde me terug de hal in. ‘Nee, laat me los!’ Ik krijste en gilde en probeerde me met alle macht los te trekken. Ik had het verkeerd gezien. Dit kon niet waar zijn…

Melanie is klaar voor de volgende stap in haar relatie met Tristan. Maar als ze op het punt staat haar menselijke leven voor hem op te geven, blijkt de verborgen wereld die ze dacht te kennen nog veel groter te zijn dan zij en Tristan konden vermoeden.
Melanie moet op ziek naar zichzelf en het verleden van haar nieuwe soortgenoten. De confrontaties die ze hierbij aangaat, zorgen voor barstjes in haar relatie met Tristan. Als ze ook nog te maken krijgt met een groot verlies, voelt Melanie zich onbegrepen en eenzamer dan ooit. Dan ontmoet ze een bijzondere jongen. Hij vertelt haar dat zij de uitverkorene is, op wie zijn mensen al tweeduizend jaar wachten…
 

 

 

12 gedachten over “WINACTIE | Patricia Verlinde – Bloedband

  1. Dit is me totaal onbekend, maar iets nieuws uitproberen, is altijd verrijkend. Hiermee ding ik graag mee voor dit boek. Die recensie zal wellicht wel lukken en daarna wordt op de boekenplank gelegd met de boeken die bestemd zijn voor mijn toekomstige mini-ruilbib. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s