WINACTIE | Harlan Coben – De verbeelding

Deze week heb ik weer een nieuwe winactie op mijn blog.

Dit keer is er een boek te winnen van Harlan Coben, een inmens populaire schrijver. Het zou mij verbazen als er leesliefhebbers zijn die nog nooit van hem gehoord hebben. Ik heb zelf al aardig wat boeken van deze auteur gelezen en word eigenlijk nooit teleurgesteld.

 

de verbeelding

 

Voormalig special forces-pilote Maya Calloway ziet tijdens haar werk iets onmogelijks. Op de nanny cam speelt haar tweejarige dochter Lily thuis met haar man Joe. Maar die is twee weken eerder bruut vermoord. Verbeeldt ze het zich? Ze zou het zo graag willen, maar het kan gewoon niet waar zijn.

Voor zijn nieuwste thriller ging Harlan Coben uit van de intrigerende vraag: kun je alles vertrouwen wat je met eigen ogen ziet, vooral als je dat wanhopig graag wilt? Voordat Maya de ongelooflijke waarheid aankan over haar man – en zichzelf – moet zij die vraag beantwoorden, door eindelijk de confrontatie aan te gaan met de geheimen en het bedrog uit haar eigen verleden.

 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:


Deze winactie is afgelopen!!!!

 

54 gedachten over “WINACTIE | Harlan Coben – De verbeelding

  1. Een exemplaar van Harlan Cobens nieuwste thriller, daar zou ik een moord voor doen. In mijn verbeelding, dan. ๐Ÿ˜‰ Wat een toffe recensie, dat wordt een spannende zomer! Reeds geliked en ook gedeeld op Facebook.

  2. De vreemde van hem heb ik gelezen . Inmiddels volg ik ook de tv serie The Five gemaakt door Harlan Coben. Tot nu toe alleen maar positieve dingen gelezen/gezien. Het lijkt me dan ook om een nieuw boek van hem te kunnen lezen. Dus ik waag ook poging voor een kans op dit boek.

  3. Ja zeker heb ik wel van deze schrijver gehoord. “De vreemde’ heb ik gelezen. Goed boek! Momenteel volg ik de Britse misdaaddrama tv-serie ‘The Five’ dat in weekend’s wordt uitgezonden. Gemaakt door de bekende misdaad schrijver Harlan Coben. Spannend! Het zou geweldig zijn om een nieuw verhaal van Harlan Coben te kunnen lezen. Dus ik doe een poging voor een kans.

  4. Ik heb al vaak van Harlan Coben gehoord en ik ben het net even gaan opzoeken, maar helaas heb ik nog nooit iets van deze schrijver gelezen. Ik zou het heel graag eens proberen, dus ik doe graag mee. (FB Tamara Mara GroรŸmaul, Twitter @paramara1982)

  5. Ja, ik doe graag mee. Probeer alle boeken van Harlan Coben bij elkaar te krijgen en ben natuurlijk super benieuwd naar deze laatste nieuwe! Zijn een van de weinige boeken die ik ook bewaar omdat ik denk dat deze ook echt wat zijn voor mijn zoon als het net zo’n lezer als mij wordt ๐Ÿ˜‰

  6. Al vaker over de schrijver gehoord, maar nog niet gelezen. Leuk dat iedereen kans maakt om kennis te maken met deze schrijver. Ik loot graag mee! Gedeeld op Facebook en twitter.

  7. Iedereen raad me dit boek aan! Schijnt ontzettend goed te zijn. Waaronder ook mij. Moeder.. En die heeft echt altijd gelijk.. Als zij zegt dat is echt een boek voor jou, is het ook altijd zo! Dus ik waag een kansje! Kijken of ze weer gelijk heeft!! Ik deel op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s