3 gedachten over “And the winner is… Winactie: L.S. Hilton – Maestra

  1. Super bedankt voor de kans om dit boek te mogen lezen! Vorige week las ik het boek uit. Ik was er heel benieuwd naar maar het viel me écht tegen.

    Een thriller is in mijn ogen alleen maar goed wanneer je een hoofdpersoon hebt waar je op één of andere manier aan hecht. Bij Judith had ik dit totaal niet. Het kon me dus ook niet echt schelen of ze gepakt zou worden voor haar (vele) misdaden. Meestal hoopte ik dat ze er juist niet zo gemakkelijk mee weg zou komen.

    De basis van Judith, de hele kunstwereld en fraude, dat vond ik wel leuk om over te lezen. Een kijkje in Judiths belevingswereld vond ik ook zeker wel de moeite waard. Het was dus echt niet alleen maar kommer en kwel. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s