And the winner is… Winactie: L.S. Hilton – Maestra

And the winner is

 

winnaar maestra

 

 

Gefeliciteerd met dit boek!

Laat je me je adresgegevens weten in een privébericht? Dan stuur ik het boek deze week naar je toe.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 

Nadine

Gepubliceerd door

Nadine Kuiper

Gek op lezen lezen en lezen, voornamelijk thrillers, fantasy, horror en scifi. En natuurlijk recensies schrijven. Stephen King, Robert Pobi, Joe Hill, Wulf Dorn, Sebastian Fitzek, Karin Slaughter, Cody McFadyen, Bronja Hoffschlag, J. Sharpe behoren onder anderen tot mijn favorieten. Maar ik ontdek graag meer en meer!

3 gedachten over “And the winner is… Winactie: L.S. Hilton – Maestra”

  1. Super bedankt voor de kans om dit boek te mogen lezen! Vorige week las ik het boek uit. Ik was er heel benieuwd naar maar het viel me écht tegen.

    Een thriller is in mijn ogen alleen maar goed wanneer je een hoofdpersoon hebt waar je op één of andere manier aan hecht. Bij Judith had ik dit totaal niet. Het kon me dus ook niet echt schelen of ze gepakt zou worden voor haar (vele) misdaden. Meestal hoopte ik dat ze er juist niet zo gemakkelijk mee weg zou komen.

    De basis van Judith, de hele kunstwereld en fraude, dat vond ik wel leuk om over te lezen. Een kijkje in Judiths belevingswereld vond ik ook zeker wel de moeite waard. Het was dus echt niet alleen maar kommer en kwel. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s