Unboxing | Celebrate Books Box 1

“ONTVANG EEN BOEKENFEESTJE OP JE DEURMAT!”

Celebrate Books is de eerste die een boekbox voor Nederland en België introduceert. In Amerika en Engeland is de boekbox al ontzettend populair. Eindelijk is dit nu voor ons ook mogelijk gemaakt.

De Celebrate Books Box bevat een nieuw Nederlandstalig (young adult) boek plus drie tot vijf cadeautjes. Iedere box heeft weer een ander thema. Het thema van deze eerste box is ‘Fandom’. Het is een verrassing wat in de box zit, tot je hem daadwerkelijk ontvangt.

Van dit soort acties word ik helemaal blij. Ik had dan ook geen vijf minuten nodig om te beslissen dat ik deze eerste box ging bestellen. Niets zo leuk al verrast worden met boekendingen. In deze blogpost neem ik jullie per foto mee in het uitpakken (unboxing) van de doos.

1

De doos is kleiner dan ik verwacht had, maar het is een mooi compact formaatje met een mooi logo op de bovenkant. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud.

2

Ze houden het nog spannend. Dat wordt graven.

3

Het eerste wat mij opvalt is een dik boek met vrolijke kleurtjes. Ik heb zelf nog nooit van de auteur gehoord, maar de flaptekst ziet er veelbelovend uit; een spookverhaal, een liefdesverhaal en een mysterie in één.

4

Een muziekboxje met de themesong van Harry Potter. Voor mij betekent dit niet zoveel, maar de reactie van mijn dochter (4 en een beetje meer) is goud waard. Bij haar valt het helemaal in de smaak.

5

Deze sticky bookmarks maken mij erg blij. Ik ben gek op dit soort kleurrijke dingetjes met leuke teksten. Daar kan je er nooit genoeg van hebben. Een topper in deze box.

7

In het kader van fandom is dit een leuke toevoeging aan de box. Een Deathly Hallows ketting uit Harry Potter. Ook iets waar ik mijn dochter erg blij mee maak, zonder dat ze weet wie Harry Potter is.

8

Een kaart met quote uit de Fallen-serie. Auteur Lauren Kate heeft deze kaart gesigneerd. Een leuke voor mijn verzameling gesigneerde boeken(dingen).

9

Independent Films heeft voor de boxen verschillende items geleverd. Als je aan fandom denkt kom je al snel op The Hunger Games en Divergent. In mijn pakket zit deze gave boekenlegger met kwast van The Hunger Games Part 1. Van dit soort gadgets kan ik nooit genoeg hebben, helemaal als er een kwastje aan zit. Ook hier word ik blij van.

10

Tot slot zitten er nog wat extra boekenleggers, (fandom)kaarten en een kortingskaart in de box.

11

Zie hier de gehele inhoud van de eerste box. Wat mij betreft een geslaagde eerste keer. Mijn boekenhartje is tevreden.

De volgende Celebrate Books Box zal in juli van dit jaar verschijnen. Het thema is dan ‘Reaching for the stars’. Hierbij gaat het om sterren in de breedste zin van het woord; bijvoorbeeld sterren aan de hemel of sterren in de zin van bekende personen.

Ook dan zal de box weer gevuld zijn met een net verschenen boek van een Nederlandse uitgever dat past bij het thema. Plus weer drie tot vijf boek gerelateerde cadeaus. Ik heb de volgende box gelijk al besteld.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.celebratebooks.nl

 

6 gedachten over “Unboxing | Celebrate Books Box 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s