And the winner is… Winactie: Anne Eekhout – Op een nacht

And the winner is

op een nacht winnaar

Gefeliciteerd met dit boek!

Laat je me je adresgegevens weten in een privébericht? Dan stuur ik het boek deze week naar je toe.

Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt.

Heel veel leesplezier alvast!

Nadine

Gepubliceerd door

Nadine Kuiper

Gek op lezen lezen en lezen, voornamelijk thrillers, fantasy, horror en scifi. En natuurlijk recensies schrijven. Stephen King, Robert Pobi, Joe Hill, Wulf Dorn, Sebastian Fitzek, Karin Slaughter, Cody McFadyen, Bronja Hoffschlag, J. Sharpe behoren onder anderen tot mijn favorieten. Maar ik ontdek graag meer en meer!

5 gedachten over “And the winner is… Winactie: Anne Eekhout – Op een nacht”

  1. Dinie,bedoel je nu dat ik een boek heb gewonnen. .? Maar waarmee dan ? Liefs Marjo Verstuurd vanaf mijn iPad

    1. Haha nee Marjo, je hebt vandaag geen boek gewonnen, althans niet bij mij. Maar je krijgt bij iedere post van mij een berichtje in je mail. In dit bericht staat een foto met de naam van de winnaar, in dit geval Connie 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s