WINACTIE | Anne Eekhout – Op een nacht

Deze week weer een nieuwe winactie op mijn blog.

Eerder deze week verscheen al mijn *****-recensie van dit boek:

https://nadinekuiper.com/2016/04/07/anne-eekhout-op-een-nacht/

 

op een nacht

 

Wat je moet doen om kans te maken op dit boek:

Deze winactie is afgelopen!!! 

24 gedachten over “WINACTIE | Anne Eekhout – Op een nacht

  1. Ik kan me daar wel in vinden, dat je bang bent dat er iets met je kind gebeurd.. Daarom lijkt dit me ook een spannend en meeslepend verhaal! Ik heb al meerdere recensies over dit boek gelezen en ze zijn eigenlijk allemaal goed en lovend! Ik ben erg nieuwsgierig naar het verhaal en zou het dus enorm graag lezen!!

  2. Ik kan me daar echt wel in vinden dat je bang bent dat er iets met je kind gebeurd! Dit lijkt me daarom ook echt een ontzettend spannend en meeslepend verhaal! Ik heb al verschillende recensies gelezen en eigenlijk zijn ze allemaal goed en lovend. Ik ben enorm nieuwsgierig naar het verhaal, zou hem graag lezen.

  3. Doe heel graag mee en lijkt me echt een sterk verhaal..want zoals je zelf zegt een goed boek moet je bijblijven als je het ooit hebt gelezen! En nadat ik je recensie heb gelezen, wil ik dat ook heel graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s