WINACTIE | Frans le Fèvre – De kring

Deze week heb ik weer een nieuwe winactie op mijn blog.

Deze keer is het een boek van een auteur waarvan de meesten van jullie waarschijnlijk nog niet gehoord hebben. Ruim twee jaar geleden debuteerde hij met zijn roman Wolken zijn van waterdamp. Deze maand is zijn tweede roman – De kring – uitgekomen en die wil ik graag onder de aandacht brengen. Vandaar onder andere deze winactie.

 

de kring

 

Samenvatting:

Advocaat Jacob Desmit wordt gebeld door Els Grinstra die zijn hulp vraagt in een zaak die haar familie bezighoudt. Hij besluit te helpen, omdat hij nieuwsgierig is en het hem herinnert aan een jeugdvriendschap, maar ook omdat hij haar vader kent en zich verplicht voelt. Hij raakt verstrikt in deze zaak die hem bijna noodlottig wordt als blijkt dat een verbinding bestaat met zijn verleden. Noodweer of wraak of toch gerechtigheid? Hij was erbij en zag het niet en voelt schuld, anderen zagen het wel maar wilden uit angst niets zeggen! Langzaam ontrafelt hij het geheim.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek:

  • Laat een reactie achter onder dit bericht op mijn blog.
  • Like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt). https://www.facebook.com/welofnietlezen/?ref=bookmarks
  • Deel deze actie op Facebook en/of Twitter
  • Als je de winnaar van het boek bent schrijf je een (korte) recensie die je vervolgens deelt op de verschillende social media (Facebook, Twitter, en boekensites).

Deze actie is gesloten! Maandag maak ik de winnaar van het boek bekend.

Nog even een kleine noot voor de oplettende mensen onder jullie. De auteur en ik delen dezelfde achternaam (mijn meisjesnaam). En ja, hij is familie van mij. Maar daardoor ben ik niet van plan minder kritisch te zijn.

 

12 gedachten over “WINACTIE | Frans le Fèvre – De kring

  1. Ik ken de auteur ook niet, maar de omschrijving klinkt erg goed! Hij gaat sowieso op mijn nog te lezen lijst, maar als ik hem in het echt zou krijgen zou ik het sneller lezen en uiteraard leuker vinden.Ik ga het delen op Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s