WINACTIE | Elizabeth George – Dag des oordeels

Deze week verscheen op mijn blog mijn recensie van de nieuwste Elizabeth George. Omdat ik een extra exemplaar heb, heb ik besloten er een winactie van te maken.

 

dag des oordeels

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek:

Deze winactie is gesloten. Maandag 14 maart maak ik de winnaar bekend.

 

24 gedachten over “WINACTIE | Elizabeth George – Dag des oordeels

  1. Het is voor mij al weer een tijdje geleden dat ik van Elizabeth George een boek heb gelezen. Het wordt wel weer eens tijd dacht ik toen ik deze actie zag.

  2. Leuke actie! Ik heb hem gedeeld op FB en wilde hem op Twitter delen maar dan blijft ie maar een foutmelding geven, ik probeer het later voor Twitter nog wel een keer. Ik doe graag mee voor mijn dochter die dit boek graag wil maar hem op boekenfestijn wegens budgettaire redenen moest laten liggen. Hopen op goed geluk😜😀

  3. Toffe blog met leuke tips! Ik ben een groot fan van Britse detectives en de briljante Inspecteur Lynley. Elizabeth George weet me altijd te boeien met haar ingenieuze moordmysteries in het mooie Engeland. Dag des oordeels lijkt me weer een heerlijke spannende complexe thriller. Zou het boek graag willen lezen, zelfs al kost het mijn nachtrust!

  4. Ik doe erg graag mee voor mijn vriendin. Zij is gek op alle thrillersxvan Elizabeth George en natuurlijk de Inspector Lynley verfilmingen op tv. Toen we nog in Amsterdam wonen hadden ze van elk boek wel een stapeltje staan om te lenen maar in onze nieuwe woonplaats zijn er nauwelijks exemplaren en die zijn altijd uitgeleend. En ze kan natuurlijk niet WACHTEN om in het nieuwe boek te beginnen dus ik gun het haar van harte!

    Geliked EN geshared op Facebook, fijn weekend nog 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s