Jennifer Lynn – Wacht op mij ***

Wacht op mij

Avery Morgansten gaat studeren aan een universiteit in West Virginia, dit tot grote ontevredenheid van haar familie. Zij hoopt een nieuwe start te gaan maken tussen mensen die niks van haar verleden weten en haar daarom niet zullen veroordelen. Vijf jaar geleden is er tijdens een Halloween-feest iets gebeurd wat haar leven tot een puinhoop maakte.
Avery was een populaire en spontane meid, maar is nu erg schuchter en leeft een teruggetrokken leven. Hier wil zij nu verandering in brengen.
Maar ook zoveel kilometers van huis ontvangt zij al snel dreigmails en telefoontjes. Avery doet haar best ze te negeren, maar het vreet aan haar.
Op de eerste schooldag is Avery bang te laat te komen. Terwijl ze zich naar het lokaal haast botst ze tegen de knappe Cameron Hamilton aan. Op dat moment weet ze nog niet dat deze jongen haar wereld totaal op zijn kop zal zetten.

‘Wacht op mij’ is een liefdesverhaal met een donker randje.
De afgelopen jaren is Avery continue slachtoffer van vervelende blikken, scheldpartijen en geroddel geweest als gevolg van de gebeurtenis met Halloween. Zij leefde als paria binnen haar familie en gemeenschap. Het geheim van die avond en de gevolgen daarvan draagt zij nu met zich mee.
Nu Avery voor zichzelf heeft gekozen en verhuisd is hoort zij niks meer van haar familie.
We lezen hoe het is om dochter te zijn van een rijke familie die meer geeft om status dan om waarheid.

Op de universiteit leert Avery weer hoe het is om vrienden te hebben, geliefd te zijn en verliefd te worden. Iets wat zij niet meer voor mogelijk had gehouden.
Het is aandoenlijk om te lezen hoe de liefde zich tussen Avery en Cam ontwikkelt.
Beiden dragen de last van een gebeurtenis mee uit het verleden. Met name Avery is bang om Cam kwijt te raken als ze de waarheid vertelt. Langzaamaan weet Cam haar te ontdooien en voor zich te winnen. Maar is hier veel geduld en tijd voor nodig. J. Lynn creëert op een mooie manier sympathie voor de hoofdpersonen. De personages Avery en Cam maken een duidelijke ontwikkeling door en zijn goed uitgediept. Avery ontpopt zich tot een sterke jonge vrouw die de strijd met haar angsten en onzekerheden aangaat en Cam ondersteunt haar daarbij.

Beetje bij beetje geeft J. Lynn prijs wat er op die Halloween-avond is gebeurd. Dit wordt goed gedoseerd gedaan.
‘Wacht op mij’ is voorspelbaar en geen origineel verhaal, maar de plot wordt mooi opgebouwd en afgewerkt. Dit boek zal met name tieners en twintigers aanspreken, gezien de schrijfstijl en de leeftijd van de personages.

‘Wacht op mij’ is een sexy en vertederend verhaal over twee verliefde jonge mensen die hun demonen uit het verleden moeten overwinnen om samen te kunnen zijn.

Auteur: J. Lynn
Titel: Wacht op mij
Genre: New Adult
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN:
Aantal pagina’s: 335

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s