Het begin

lezen4

Dit blog ben ik begonnen, omdat ik graag mijn boekrecensies met jullie wil gaan delen. Al sinds ik mij kan heugen ben ik gek op het lezen van thrillers. Sinds een paar maanden ben ik nu actief op het forum van Crimezone. Daar ontdekte ik al snel dat ik het erg leuk vind om mijn leeservaringen te delen en er over te schrijven.

Natuurlijk heb ik een flink aantal favoriete auteurs (Stephen King, Mo Hayder, Karin Slaughter, Elizabeth George, Cody McFadyen, en zo kan ik nog wel even doorgaan…)  Van Nederlandse auteurs word ik ook steeds blijer. Almar Otten en Corine Hartman behoren wat mij betreft tot de top.

En wie daar aan de top helemaal een speciaal plekje verdient is Thomas Olde Heuvelt. Tot voor kort had ik nog nooit van deze schrijver gehoord. Zijn nieuwste boek HEX is voor mij het beste boek wat ik in tijden gelezen heb. Mijn eerste recensie op mijn blog zal dan ook over HEX gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s